Komparácia zhodnocovacích procesov v SR s krajinami EÚ - Havettová, Miroslava
Úloha zhodnocovacích procesov v ekonomike ako dôležitých faktorov, ktoré ovplyvňujú rast a vývoj každej ekonomiky. Komparácia vybraných krajín EÚ so Slovenskou republikou. Komparácia jednotlivých súčastí outputu celkovej ekonomiky z tabuliek dodávok a pužitia. Podiel medzispotreby na celkovom outpute. Podiel hodnoty pridanej spracovaním na celkovom outpute. Podiel kompenzácií zamestnancov na celkovej hodnote pridanej spracovaním. Podiel hrubého prevádzkového prebytku na hodnote pridanej spracovaním.