Aktuálne zmeny v štandardoch IAASB - Krišková, Petra, 1981-
Aktuálne Medzinárodné audítorské štandardy vydané IFAC-om (International Federation of Accountants) a ich vplyv na profesionálnu činnosť audítorov v SR. Obsah Príručky medzinárodných usmernení pre audit, uisťovacie služby a etiku, platnej od 1.1.2006.