La compétitivité des entreprises sur le territoire de la Slovaquie dans l´Europe élargie à travers l´exemple de la fonction achats - Kita, Jaroslav
Výsledky výskumu, ktorý sa týkal konkurencieschopnosti malých, stredných a veľkých podnikov v SR z pohľadu ich nákupnej funkcie. Výskumu sa zúčastnilo 581 podnikov.