Miesto logistickej infraštruktúry v rozhodovaní firiem o alokácii - Hansenová, Heda
Nadnárodné (multinacionálne) spoločnosti ako hlavní predstavitelia rozhodovania o alokácii výrobných zariadení. Krátka história rozvoja logistiky. Manažment logistiky v 80. rokoch. Klasické teórie alokácie. Nové faktory v teóriách alokácie. Globálne poňatie dopravnej politiky.