Projekce zaměstnanosti v odvětvích do r. 2010 pro Českou republiku - Havlíčková, Věra
Kvantitatívny odhad zamestnanosti do roku 2010 v rozdelení do 15 odvetví podľa klasifikácie ekonomických činností OKEČ. Podklady pre spracovanie projekcie. Porovnanie vývojových trendov zamestnanosti v Európe a v Čechách. Štúdia " Hospodárska reštrukturalizácia a pracovné trhy v kandidátskych krajinách". Štúdia " Odvetvová projekcia zamestnanosti na obdobie rokov 2005-2010". Názory expertov na budúci vývoj zamestnanosti. Porovnanie názorov na budúcu zamestnanosť v ČR. Finálna projekcia zamestnanosť. Závery a doporučenia pre nadväzujúcu projekciu potreby kvalifikácie.