Metódy ohodnocovania akcií - Hrvoľová, Božena
Rôzne metódy ohodnocovania akcií, ako majetkových cenných papierov. Dôvody ohodnocovania. Východisko ohodnotenia akciovej spoločnosti. Metódy ohodnocovania.