Podpora podnikateľských paradigiem prostredníctvom vzdelávania v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičná firma ako jedna z foriem podpory podnikateľských paradigiem prostredníctvom vzdelávania. Cvičná firma ako moderná vyučovacia forma. Dôraz kladený na proces zakladania firmy, voľby predmetu podnikania a právnej formy podnikania, výberu obchodného mena, loga a vypracovaniu marketingovej stratégie firmy. V súčasnosti pracuje na Katedre pedagogiky Ekonomickej univerzity v Bratislave päť cvičných firiem, v ktorých sa pripravujú budúci učitelia ekonomických predmetov na vyučovací proces v cvičnej firme.