Kanadská ekonomika z pohľadu novej ekonómie - cesta pre EÚ? - Muchová, Eva, 1961-
Ekonomika Kanady považovaná za otvorené hospodárstvo založené na prírodných zdrojoch, ktorej príjmy plynú z energeticky zameraných odvetví. Zdravé a kredibilné riadenie hospodárskej politiky spolu so štrukturálnymi reformami, ktoré boli implementované na trhu práce a trhu produktov. Podpora vedy a výskumu. Ekonomický rast a vzdelanie. Financovanie vysokoškolského vzdelávania.