Rast ekonomického potenciálu SR a nové trendy v hospodárskej a sociálnej politike - Alexy, Július, 1926-2024
Zahraničné investície ako dôležitý faktor hospodárskeho rastu. Smerovanie investícií v slovenskej ekonomike. Využívanie informačných technológií a ich vplyv na rast ekonomiky. Index technologickej pripravenosti. Úspešná hospodárska politika a nová štruktúra organizácie spoločenského života.