Časová hodnota pohľadávok a záväzkov - Harumová, Anna, 1955-
Výklad pojmov pohľadávky a záväzky. Pohľadávky a záväzky v účtovnej evidencii podniku. Daňové aspekty vzniku pohľadávok a záväzkov. Oceňovanie pohľadávok a záväzkov v účtovníctve. Zníženie hodnoty pohľadávok. Oceňovanie pohľadávok a záväzkov podľa IAS/IFRS. Súčasná hodnota majetku a záväzkov. Diskontná sadzba pri výpočte súčasnej hodnoty.