Zdanenie v Európskej únii - Cypru - Mečár, Miroslav
Analýza základných informácií, ktoré súvisia s možnosťou založenia spoločnosti na Cypre. Základný prehľad cyperského daňového systému. Analýza daňových sadzieb na Cypre.