New economic geography - Pirmanová, Stanislava
New economic geography ako jedna z posledných teórií regionálneho rozvoja zameraných na formovanie priestorových štruktúr. Vznik New economic geography. Východiskové prepodklady New economic geography. Základné modely. Kritika New economic geography.