[Znalostní management a proces jeho zavádění] - Rakovská, Eva, 1963-
Recenzia na knihu Vladimíra Bureša: Znalostní management a proces jeho zavádění. Publikácia je členená na tri základné časti, z ktorých najobsiahlejšia je tretia časť, ktorá je ťažiskom pre prax a ponúka metodiky zavádzania znalostného manažmentu do organizácie.