Aspekty a riziká zavádzania eura - Klučka, Jozef
Etapy procesu zavedenia eura na Slovensku. Všeobecné činitele, ktoré determinujú riziká veľkých projektov spojené s implementáciou eura. Riziká implementácie eura v podnikateľskom sektore. Postoj slovenských podnikateľských subjektov k zavedeniu eura.