Tvorba produktu cestovného ruchu z pohľadu "prístupnosti" cestovného ruchu pre všetkých - Šuterová, Viola, 1957-
Vývoj v oblasti prístupnosti cestovného ruchu pre všetkých na Slovensku a možnosti a efekty spolupráce súkromného a verejného sektora pri tvorbe "prístupného" produktu cestovného ruchu. Destinácia, resp. územie samosprávy ako produkt, ako aj služba cestovného ruchu. Prehľad výsledkov prieskumu z roku 2007 o informovanosti a vzdelávaní odbornej i laickej verejnosti v oblasti problematiky zdravotného postihnutia.