Analysis of ICT implementation in marketing - Lesáková, Dagmar, 1949-
Rozsah a podstata implementácie IT v marketingu a analýza dopadov tejto implementácie na charakter marketingových aktivít. Prezentácia výsledkov výskumu na vzorke 115 slovenských podnikov. Výskum bol realizovaný v roku 2005 použitím metódy Delphi.