Vykazovanie lízingu v účtovnej závierke v závislosti od jeho klasifikácie na finančný a operatívny - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vykazovanie lízingu v súbore Medzinárodných účtovných štandardov - IAS 17 - Lízingy. Definícia jednotlivých pojmov súvisiacich s lízingom. Správne klasifikovanie lízingu. Využitie "90 % testu".