Typy zaistených fondov v SR - Vávrová, Andrea
Druhy zaistených fondov, klasifikácia podľa štruktúry. Zaistený fond s jednoduchou štruktúrou. Nástroje investovania zaisteného fondu. Možnosti vývoja hodnoty akcií a ich výsledné zhodnotenie. Zaistený fond s uzamykaním výnosu. Možný vývoj na akciových trhoch a jeho vplyv na výnosnosť zaisteného fondu. Porovnanie zaistených fondov. Porovnanie zaistených fondov s klasickými podielovými fondmi.