Placement language tests in credit system - Bocková, Viera
Spustenie projektu Testovanie v kreditnom systéme na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Hlavným dôvodom bola rôzna predchádzajúca znalosť jazyka a správne umiestnenie študentov podľa úrovne znalosti jazyka na EU v Bratislave. Kreditný systém. Testovanie študentov.