Rozhodovanie v procese prípravy vzdelávacích aktivít vysokoškolského vzdelávania pri zohľadnení potrieb praxe - Matulčíková, Marta, 1964-
Stratégia pri príprave vzdelávacej služby. Marketing vo vzdelávaní. Potreby praxe a ich zohľadnenie pri napĺňaní obsahu vzdelávania. Dôležitosť kritérií kladených na absolventov v prijímaní do pracovného pomeru. Nedostatky, ktoré pociťujú zamestnávatelia po prijatí absolventov.