[Metodika vedeckej práce pre doktorandov] - Čaplánová, Anetta, 1967-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Vladimíra Gondu Metodika vedeckej práce pre doktorandov, doktorandské štúdium a dizertačná práca. Písanie dizertačnej práce, jej spracúvanie, štruktúra. Formálne náležitosti dizertačnej práce. Formy pramennej literatúry, citovanie a parafrázovanie použitých zdrojov.