Zvláštnosti finančných systémov vo vybraných krajinách Európskej únie - Pilch, Ctibor, 1957-
Spoločné črty finančných systémov v Európe . Prehľad hlavných rozdielov. Stručná charakteristika finančných systémov niektorých vybraných európskych krajinách. Finančné inštitúcie, ich veľkosť a významu Odlišnosti od finančných systémov iných krajín.