Postavenie sprostredkovateľov na poistnom trhu Slovenskej republiky - Palacková, Dana
Činnosť poisťovacích sprostredkovateľov sa nekončí uzatvorením poistnej zmluvy. Pod sprostredkovateľskou činnosťou sa rozumie nielen identifikácia a analýza rizík, ale aj audit súčasného poistenia klienta, správa poistenia, likvidácia poistnej udalosti. Špecifická činnosť závislých a nezávislých sprostredkovateľov poistenia. Súčasná situácia sprostredkovateľskej činnosti na slovenskom poistnom trhu.