Riešenie sporov pred Medzinárodným strediskom pre riešenie investičných sporov na príklade sporu medzi SR a ČSOB - Fabianová, Iveta
Medzinárodné stredisko pre riešenie investičných sporov. Zmierovacie konanie. Rozhodcovské konanie. Ďalšie pravidlá (Additional facility rules). Spor medzi SR a ČSOB.