Časové rozlíšenie - Vašeková, Miroslava, 1978-
Pojem časového rozlíšenia v účtovníctve. Právna úprava. Kritériá účtovania. Účtovné zobrazenie časového rozlíšenia. Daňové výdavky. Časové rozlíšenie na strane aktív. Časové rozlíšenie na strane pasív. Nedaňové výdavky.