Ohodnocovanie dlhových cenných papierov kapitálového trhu - Hrvoľová, Božena
Určenie úroku z kupónu. Odhad vnútornej hodnoty obligácie s nulovým kupónom. Odhad vnútornej hodnoty večnej renty a konsoly. Ohodnocovanie obligácie. Možné sadzby diskontných faktorov pre klasické obligácie. Sadzba diskontného faktora.