Vplyv energetickej politiky na konkurencieschopnosť ekonomiky - Dičér, Marián
Cieľ energetickej politiky. Dovozná a energetická sebestačnosť. Vplyv energetickej politiky na vstupy do reprodukčného procesu a tým na konkurencieschopnosť ekonomík. Energetická náročnosť. Ceny a energetická efektívnosť. Nahrádzanie energeticky náročnej výroby menej náročnou.