Meranie informačnej bezpečnosti - Kastl, Daniel
Bezpečnosť informačných systémov. Meranie bezpečnosti informačných systémov. Certifikácia jednotlivcov. Komplexné metriky informačnej bezpečnosti. Ekonomické a strategické prínosy merania.