Investície do vzdelania a ich vplyv na rozvoj regiónov SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Skvalitnením vzdelávacieho systému, využitím investícií do ľudského kapitálu, je možné podporovať a rozvíjať regióny a následne ekonomický rozvoj krajiny. Investície do vzdelávania ľudského kapitálu. Vzdelanostná štruktúra, zamestnanosť, regionálny trh práce a regionálna konkurencieschopnosť. Nedostatky vo vzťahu vzdelávania a trhu práce.