Vedomostná ekonomika – formovanie predpokladov s využitím input-output tabuliek - Vincúr, Pavol
Agregácia komoditno-odvetvových tabuliek dodávok a požitia do vybraných sektorov podľa OKEČ. Komparácia vývoja zhodnocovacieho procesu vo vybraných sektoroch. Analýza vývoja jednotlivých zložiek pridanej hodnoty vo vybraných sektoroch. Komparácia podielu vývoja vývozu na konečnom použití. Analýza vývoja podielu odpisov, miezd a prevádzkového prebytku na celkovej produkcii ako aj na medzispotrebe. Analýza vývojových tendencií vo vnútornej spotrebe na medzispotrebe daného sektora. Možné očakávané tendencie vývoja do budúcnosti s dôrazom na rast pridanej hodnoty.