Migračná politika SR v kontexte začleňovania do EÚ - Ondrušek, Miloš
Medzinárodná migrácia ako proces určujúci budúcu prosperitu Európy. Základné katalyzátory rastu objemu medzinárodnej migrácie vo svetovom meradle. Migračná politika SR v kontexte formovania jej samostatnosti a začleňovania do euroštruktúr. Zásady a koncepcia migračnej politiky SR. Kompetentné orgány štátnej správy, ktorých sa týka riešenie problému migrácie.