Neštandardné opatrenia v japonskom finančnom sektore, ich úloha v povojnovom a neskorších obdobiach - Skovajsa, Juraj
Funkčnosť a úloha finančného sektoru v Japonsku. Opatrenia pri získavaní kapitálu. Kroky pre zabezpečenie finančnej stability japonského finančného sektoru. Distribúcia kapitálu. Efektivita umiestnenia kapitálu. Riziká a následky neštandardných opatrení vo finančnom sektore. Deregulácia a reformy.