Zahraničnoobchodná politika v podmienkach členstva v EÚ: mechanizmus výberu prioritných trhov na príklade Portugalska - Csabay, Marek
Zahraničný obchod Portugalska. Ciele a realizácia zahraničnoobchodnej politiky v Portugalsku. Priority a metodika výberu prioritných trhov. Zoznam identifikovaných trhov na roky 2004-2005.