Miesto a úloha služieb v ekonomikách členských štátov Európskej únie - Dudáš, Tomáš, 1976-
Podiel služieb na vytvorenom HDP. Pridaná hodnota v službách v členských štátoch EÚ. Podiel sektora služieb na pridanej hodnote vo vybraných štátoch EÚ. Zamestnanosť v službách členských štátoch EÚ. Produktivita práce v službách v členských štátoch EÚ.