Implementácia požiadaviek regionálneho trhu práce do ekonomického vzdelávania (so zameraním na OA v SR) - projekt ESF - Šlosár, Rudolf
Prezentácia projektu Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Ciele projektu. Priami a nepriami príjemcovia. Fázy realizácie projektu. Očakávaná pridaná hodnota projektu. Prínosy projektu.