Riešenie regionálnych disparít v ekonomike prostredníctvom ekonomického vzdelávania - Novák, Jaromír, 1978-
Regionálna politika štátu. Regionálne disparity ako príčiny sociálnych a politických problémov. Ekonomické vzdelávanie ako nástroj regionálnej politiky. Témy a tematické okruhy, ktoré by mali tvoriť obsah povinného všeobecného ekonomického vzdelávania na stredných školách.