Systém riadenia hospodárskej diplomacie vo Francúzskej republike - Majtánová, Katarína
Línie obchodnej diplomacie vo Francúzsku. Sieť vnútroštátnych orgánov v štruktúre riadenia hospodárskej diplomacie vo Francúzsku.