Porovnanie vzdelávacieho systému v podmienkach Rakúskej a Slovenskej republiky - Hudáková, Ivana, 1976-
Podpora EÚ v oblasti školstva, porovnanie s Rakúskym systémom vzdelávania. Vysoké školy - ich financovanie, sociálna dostupnosť, sociálny a kvantitatívny dopad zavedenia školného. Celkové verejné výdavky na vzdelávanie v krajinách OECD. Problémy aplikovania záverov z rakúskeho vysokého školstva na slovenské.