Hodnota podniku v podmienkach Európskej únie - Harumová, Anna, 1955-
Ohodnocovanie majetku podniku podľa národných predpisov. Ohodnocovanie majetku podniku podľa IVS (International valuation standards). Ohodnocovanie majetku podniku podľa EVS (European valuation standards).