Konkurenčný verzus generický benchmarking a ich potenciál viesť ku konkurenčnej výhode - Kopec, Pavol
Charakteristika benchmarkingu. Typy benchmarkingu: interný, konkurenčný a generický benchmarking. Dosahovanie konkurenčných výhod prostredníctvom generického benchmarkingu stratégií.