Internetové stránky samosprávy - cenný zdroj informácií pre marketingové spravodajstvo - Žák, Štefan, 1971-
Obsahové vymedzenie internetových stránok regiónov. Spôsoby hodnotenia internetových stránok regiónov. Hodnotenie internetových stránok miest a obcí na Slovensku.