Štruktúra a prínosy marketingového plánu v praxi - Chebeň, Juraj
Všeobecná charakteristika marketingového plánu. Prínosy marketingového plánovania. Princípy, štruktúra a rozsah marketingového plánu. Pokračovanie článku bude možné nájsť v nasledujúcom čísle.