Expert education for trade - Štofilová, Jana
Ľudská pracovná sila ako zdroj pre rast konkurencieschopnosti a prosperity organizácie. Vzdelávanie zamestnancov. Následné zlepšenie vzťahu zamestnancov organizácie a zákazníkov. Rozvoj ľudských zdrojov v COOP Jednote SK.