[Imidž slovenských produktov v prostredí európskeho trhu] - Hasprová, Mária, 1970-
Recenzia na publikáciu : Imidž slovenských produktov v prostredí európskeho trhu. Práca je členená na päť kapitol. Prvá kapitola sa zaoberá pojmom imidž a európsky trh. Druhá kapitola pojednáva o rôznych marketingových nástrojoch. Tretia, štvrtá a piata kapitola sa venujú trom aplikačným oblastiam budovania imidžu slovenských produktov - kultúre, cestovnému ruchu a agropotravinárstvu.