Přímé zahraniční investice v České ekonomice: rizika duality a role trhu práce - Zamrazilová, Eva
Všeobecné súvislosti prílevu priamych investícií do Českej republiky. Penetrácia PZI v českej ekonomike. Otázky rozdielnej výkonnosti domácich firiem a podnikov pod zahraničnou kontrolou. Pohľad na prejavy priamych zahraničných investícií na trhu práce so zreteľom na to, že trh práce predstavuje dôležitý kanál uľahčujúci resp. brzdiaci technologický transfér medzi podnikmi pod zahraničnou a domácou kontrolou.