Při pracovním obědě nemlaskejte - Gullová, Soňa
Pracovný obed ako najčastejšia forma spoločenskej akcie v podnikateľskom a obchodnom svete. Úloha hostiteľa. Výber vhodného jedla a rešpektovanie náboženských zvyklostí. Oblečenie počas pracovného obedu. Ako si poradiť s trapasmi. Povinnosti hosťa. Konverzácia pri stole. Platenie.