ŠKODA jako sponzoringový benchmark - Černý, Jaroslav
Pätnásťročné partnerstvo firmy Škoda Auto s majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji. Jasné pravidlá sponzorovania ľadového hokeja. Efektívnosť prezentácie značky. Výhody a povinnosti.