Niektoré výkladové a aplikačné problémy zodpovednosti členov štatutárnych orgánov kapitálových obchodných spoločností - Ovečková, Oľga
Vzťah všeobecnej právnej úpravy zodpovednosti za škodu k osobitnej úprave zodpovednosti za škodu v Obchodnom zákonníku. Charakter a podstata týchto ustanovení, ich výklad a aplikácia.