Zelená kniha (2) - Majerčáková, O.
Prispôsobenie sa zmene klímy vo vodnom hospodárstve Slovenska. Dôsledky na vodné hospodárstvo Slovenska. Opatrenia na riadenie spotreby vody a zlepšenie hospodárenia s vodou. Opatrenia na ochranu a efektívne využívanie vodných zdrojov, Opatrenia pri nedostatku vody a suchu. Opatrenia na zlepšenie prevádzky vodohospodárskych sústav. Realizácia protieróznych opatrení.