Slovensko distribuuje Vietnam - Hansenová, Heda
Dovoz textilných výrobkov a obuvi. Dodávka tovaru. Obchodovanie s Vietnamom. Rast exportu textilu a odevov na náš trh z Vietnamu. Preprava tovaru po mori.